Klantenbeoordelingen

 • Mycooker Medium Oranje

  Nadat wij 2 maanden terug de Mycooker Large (oranje) hebben aangeschaft was het nu tijd voor de het medium model. Al vanaf het begin staat de Mycooker vrijwel iedere dag aan. Waarom dan de medium ? Allereerst, gewoon omdat het kan ! Uiteraard ook om praktische redenen. Omdat ons gezinssituatie bestaat uit 2 volwassenen en 1 zoon van 2 jaar oud is het de large soms net te groot om aan te steken voor 2 stukjes vlees. Dat deden we wel omdat het lekkerder is dan uit de pan uiteraard. Met de medium erbij wordt het echter nog makkelijker om even snel de Mycooker aan te steken. Zo is de medium binnen 15 minuten op temperatuur en gaat er beduidend minder houtskool in. Bij de Large gooi je toch al snel een kilo kolen er in. Bij de medium is een handje vol voldoende om 3 uur (mits vol 6 uur) te kunnen koken. Al met al vinden wij het een zeer aangename aanvulling op de Large Mycooker. Wat ook leuk/handig is, is dat ik nu heel eenvoudig meerdere dingen tegelijk kan bereiden op enorm uit elkaar lopende temperaturen. De grote doet nu het low&slow .. en die gaan smiddags al aan, naderhand steken we dan de kleine aan voor snelle grill bereidingen... Ook zag ik een opstelling waarbij de kleine Mycooker gebruikt werd om te kunnen koud roken met een groot model. Wij als visliefhebber vinden dat geweldig, daarvan zal ik binnenkort een video op youtube plaatsen. En om heel eerlijk te zijn, dat ik de medium ging aankopen wist ik bij aankoop van de Large al. Als ik s'morgens voor mijn werk buiten even een bakkie doe en ik kijk na de oranje Mycooker dan wordt ik daar gewoon vrolijk van, ze ogen echt prachtig en vrolijk. Nu er 2 staan zit ik voor 6'en al een bakkie te doen en er na te staren, wachtend tot ik ze later die dag kan aansteken, wat mij betreft een prachtig begin van de dag. Goed ... zoals gezegd, voor 3 maanden terug hadden wij nog niets met koken of bbq-en maar, we zijn 200% omgeslagen. We hebben er gewoon een hekel aan om binnen te moeten koken. Zelfs in de regen betrap ik me er op om dan toch maar de nattigheid voor lief te nemen en eigenwijs mijn vlees toch te garen op de Mycooker. ;) Martin, bedankt ! We hopen dat veel meer mensen de meerwaarde en plezier mogen beleven.
  31-7-2013
 • Mijn Mycooker

  Ik hoor mezelf nog brullen de dag dat de Mc verloot werd en ik de gelukkige winnaar was. En ik ben eerlijk gezegd nog blijer dan ik had gedacht. Mensen wat een wereld apparaat. Kook me suf en gebruik hem bijna elke dag. Brood, vis, vlees, groente werkelijk alles kan. Maar ook om effe snel een steak te grillen in hij binnen 15-20 min klaar voor gebruik. Mensen vragen me vaak of ik nou verschil merk aan m'n gerechten die ik op onze oude BBQ maakte? Nou het antwoord is JA!!!! vlees is malser, sappiger en smakelijker terwijl ik toch echt hetzelfde doe! Ik maak vaak de vergelijking tussen een pan van le creuset of een ordinaire. Je proeft het verschil! Martin en Peter ik kan jullie niet genoeg bedanken! Zo ontzettend blij met mijn prachtige rode Mycooker! Agnes
  21-6-2013
 • My cooker xl

  Ik heb de my cooker nu een aantal weken in gebruik. Ik heb eerst de kleine gekocht.deze gebruik ik op mijn vakantie adres. Ik was zo onder de indruk van de mogelijk heden van de cooker dat ik de xl erbij heb gekocht. Inmiddels op beide cookers diverse gerechten ( spareribs porkroast t-bone en divers ander vlees bereid. Ook pizza's bereiden gaat echt geweldig. Heerlijk gedroogde tomaatjes in kruiden olie recept Mycooker bereid en ik eerlijk ik vindt het geweldig. De temperatuur is zeer goed te regelen. Ik kan iedereen de Mycooker aanbevelen. Martin/Peter bedankt voor deze geweldige cooker.
  20-6-2013
 • Mycooker Large oranje

  Wat een geniaal apparaat zeg ! Wij zijn eerlijk gezegd maar prutsers als het op bbq'en aankomt maar, nadat wij gisteren onze mycooker ontvingen lijken we wel chef kok. Niet langer komt je stukje vlees zwart geblakerd en verschrompeld van de bbq. Bij onze eerste poging viel direct op hoe sappig vlees blijft. Wat ook een verademing is, is dat je de hem niet anderhalf uur van te voren hoeft aan te steken. Met een 20 minuten zit de warmte er al goed in en kun je met de smoorkleppen aan de gang. En mocht je je altijd geirriteerd hebben aan de rook van een conventionele bbq dan wordt je hier heel blij van want, roken en stinken doet de mycooker niet tot nauwelijks. We zien er na uit om heel veel te proberen met de mycooker. Absoluut een aanrader voor iedere outdoor fanaat. Ps, zelfs uit is de mycooker al sierlijk op je terras.... En reken er op dat je wat bekijks trekt hiermee ! Martin, bedankt !
  20-6-2013
 • mycooker

  Onwijs lekker vlees goed gaar en niet verbrand, alles smaakt heerlijk. TOP apparaat
  30-5-2013
 • Mycooker

  Wat n geweldig apparaat! is beter dan elke andere traditionele BBQ
  23-3-2013
 • De super Cooker

  Super ervaring om met dit Egg te BBQ-en. De temperatuur is heel goed regelbaar. Alles smaakt heerlijk en nooit geen last meer van verbrand vlees. De traditionele BBQ is voorgoed de deur uit. Dit is een echte aanrader.
  19-1-2013
 • mycooker Large

  normaal een a twee keer per jaar een BBQ ,maar nu is vertievoudigd .geen verbrand ongezond vlees meer ,zalm is om te zuigen ,kip en spareribs zijn helemaal top ,en het is gaaf om te doen .Beste koop van mijn leven .
  19-1-2013
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *